maanantai 2. heinäkuuta 2012

Punaiset glittergeelikynnet

Nämä kynnet tein jo monta viikkoa sitten ja ovat pysyneet ihan ok'sti paikoillaan. Mitänyt peukalon kynsi on irronnut kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran lentopalloa pelatessa ja toisella kerralla kun tökkäsin sen johonkin. Pari muutakin kynttä on irronnut, mutta olen liimannut ne vain takaisin, sillä nämä ovat jo niin törkeän näköisessä kunnossa että olisi aika tehdä jo uudet.


Punainen hile on pienestä purkista ja sekoitettu läpinäkyvän kynslakan kanssa yhteen. Tein taas kerran niin että en laittanut hileitä koko kynnelle vaan jätin alaosan vähän tyhjemmäksi. Punasten hileiden levittämisen jälkeen laitoin hopeisen glittejuovan menemään kynnen halki, sekä lisäsin helmenpuolikkaat ja hopeiset strassit juovan päälle. Kynnet näyttivät melko tylsille joten lakkasin vielä mustat viirut kynsien päihin koristelulakalla. Lopuksi lakkasin päälle vielä Wet N Wild'in Halucinate hilelakalla.

Olen ollut nyt kesätöissä kaupan kassalla neljän päivän ajan ja olen saanut kehuja jo kolmelta ihmiseltä kynsistäni.. Kiva kuulla, että muitakin kiinnostaa kynsienlaitto:)


Tässä tänään tai huomenna voisin uusia kynnet koonaan, sillä eipä tässä 2 pv sairaslomalla muutakaan tekemmistä taida olla :)

6 kommenttia:

 1. Ompa upeat kynnet, täytyy varmaan itsekin toteuttaa jotkut hieman samantapaiset, nyt on joku hirveä hinku käyttää kaikkea glitteriä. :D

  Mulla ois sulle mansikkatunnustus, jos et ole jo tehnyt. :) http://korkokengiss.blogspot.fi/2012/07/mansikkatunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos :) itse en vissiin mitään muuta käytäkkään...

   Kiitos tuosta, saan sen varmaan aikaiseksi jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Nätit ja tykkään kovasti punaisesta kynsissä :)

  VastaaPoista