torstai 7. kesäkuuta 2012

Geelikynnet ja ostoksia

Eli tein siis elämäni toiset geelikynnet. Ensimmäisissä kaveri nauvoi kokoajan vieressä, mutta nyt siis hankin itselleni tuon paketin ja tein itse. Heti alkuun voin sanoa, että parantamisen varaa löytyy ja paljon, sillä noiden ranskiskynsien muoto on jotain niin järkyttävää..

Laitoin siis pohjageelin ja kaksi kerrosta rakennegeeliä. Päälle lakkasin vain lakalla tuollaiset yksinkertaiset valkoiset kärjet ja siihen päälle vielä Rimmelin 500 Disco Ball hilelakkaa. Nämä olivat siis väliaikaiset 2 päivän kynnet.


Muoto olikin niin järkyttävä, että viilasin geelejä pois ja koitin saada kynsistä ihan suht hyvän muotoiset. Tosin paranneltavaa olisi vieläkin. Alempana tämänhetkiset kynnet jotka ovat kestäneet jo noin  puolitoista viikkoa. Käytin kolmea hilettä, vaaleaa, keskivaaleaa, tummaa. Kärkeä kohden tummeni vähänh viistosti. Keskelle laitoin vielä viistosti hopeista Wet N Wildin Kaleidoscope lakkaa ja lisäsin parit strassit ja microhelmet.

Ensimmäinen kuva otettu auringon valossa.


Ja toinen vähän hämärämmässä.


Käytiin kaupoilla yksi päivä ja sieltä lähti mukaan myös pari uutta lakkaa. Nämä neljä ostin seppälästä.

Wet N Wild E460D Kaleidoscope
Wet N Wild E469 Halucinate
Wet N Wild E238C Party of Five Glitters
Wet N Wild E235C Blue Wants to Be a Millionaire

Mielestäni tosi kivan sävyisiä lakkoja ja tekisi jo mieli kokeilla tuota toisiksi viimeistä hilelakkaa ja katsoa miltä se näyttää :)


H&M'ästä tarttui sitten mukaan tällaiset kolme kivaa sävyä.

Nail polish Nude
Nail polish Copper
Nail polish Gold GlitterHuomenna olisi tarkoitus tehdä äitille ja hänen työkaverilleen geelikynnet.. ja ensiviikolla poikaystävän pikkusiskolle. Juu u :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti