torstai 5. tammikuuta 2012

Kiire, kiire, kiire.. mutta silti teen tän postauksen  nyt kun kerran lupasin. Alapuolella olevat punaiset kynnet tein äkkiseltään yöllä eikä mielikuvitus pelannut ollenkaan, joten aika yksioikkoiset. "Uudenvuoden" kynnet, jotka sopivat paitani väriin. Punaisena lakkana käytetty flormaria ja päälle heitetty hileitä. Kahdet strassit kynsiin ja lopuksi vielä viiruja mustalla nail art lakalla.
Ilman salamaa

Salamalla

Tässä tämänhetkiset väliaikaiset kynnet.. ostin lakan äskettäin, joten pakko sitä oli päästä kokeilemaan. Lakkaa on levitetty 3 kerrosta, mutta kaksikin olisi riittänyt. Väri vaihtelee mielestäni eri valoissa tosi paljon. Välillä näyttää että olisi ihan mustat ja välillä että kirkkaan lilat.


Haha. Tässä vielä nämä yhdet kynnet.. onnistuin poistamaan näistä otetut kuvat joten illanviettokuvista löytyi sitten joku "naamanpeittokuva" missä kynnet näkyy. Tuo taustalla näkyvä pörrökasa on siis hiukseni....

Ensikerralla voisi olla kuvien kanssa hieman huolellisempi.

Huomenna lähtö olisi siis helsinkiin ja siellä menee koko viikonloppu. Tänään pitäisi vielä väkertää jotkut kivat kynnet. Ajattelin yksinkertaisia glitterikynsiä, mutta saa nähdä.


Sekavaa vai mitä? Sellasta tää ja viimeviikko on mulla ollut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti