perjantai 16. joulukuuta 2011

Talvikynnet

Tässä nyttet millä olin osallistunut Pastelliunelmia blogin kilpailuun :) Talviaihe tuntui helpommalta, kun joulu enkä oikeastaan mitään ihmeempiä ideoita kehitellyt, paitsi värimaailma oli varma. Näihin olin ihan tyytyväinen. Täältä pääset ihailemaan vielä talvi ja joulu aiheiden voittajat!

"Talvi - Talvesta tulee ehdottomasti mieleen kimmeltävä lumi ja talvipakkaset. Väriteemana käytin sinistä lakkaa ja valkoisia sekä hopeita hileitä, joista tulee mieleen auringon hehkua vasten säkenöivät lumihanget. Lopuksi oli vielä lisättävä lumihiutaleet kynsiin tuomaan loppusilauksen. Omaan silmääni nämä ovat tosi mieluisat ja piristävät tätä syysilmaa muistuttavaa talvea.. :)"

Jos tänään innostus riittäisi voisin väsätä jotakin kynsiini.. On ollut vähän huonompi päivä tänään, sillä olen viettänyt sen kotona makoillen. Aamulla nimittäin lämpöni oli laskenut 34 asteeseen ja tajuhan siinä lähti.. Syystä ei kyllä mitään tietoa. Taidan ottaa koko viikonlopun ihan lepäillen ja huominen ratsastustunti saa jäädä väliin.

4 kommenttia:

  1. Tykkäsin kyllä tästä lakkauksesta kovasti ja tää olikin karsinnassa loppusuoralla vielä mukana! Ihanan kimaltava ja kauniit sävyt <3

    VastaaPoista
  2. Lumi: Kiva kuulla! :) Itsekki tykkäsin näistä aika paljon. Ja kiitos!

    VastaaPoista