perjantai 9. joulukuuta 2011

Kaverille glitterkynnet ja kani

Eilinen yö ja tämä päivä on ollut melko itkuisia, sillä kanini on kipeä. Yöllä se oli surkean näköinen ja tuli sängylleni makaamaan.. ruokin sitä jonkin aikaa ja siinä se taisi nukkua koko yön vieressäni.. Kanillani on bakteeri ja sen korva on ollut tulehtunut jonkin aikaa sen takia.. sillä on siis jonkin näköisiä tasapainohäiriöitä bakteerin takia ja se ei pysty siksi juomaan ja syömään kunnolla. Ikääkin tosin herralta löytyy jo 7v. Maanantaina koitetaan varata aika lääkäriin,  parane pian pupu <3Huomenna olisin mahdollisesti menossa viettämään pippaloita, mutta katson raaskinko jättää kaniani yksin koko yöksi ja seuraavaksi päiväksi. Tein kaverilleni siis huomista varten kynnet. Hopeista hilettä ja strasseja löytyy!
Omat kynteni tein jo toissailtana.. Kuvat on todella epäedustavia, mutta kai näistä jotakin näkee. Muistuttavat vähän vesimarmorointia, mutta eivät ole kumminkaan.
Amteeksi, mutta nyt en oikein jaksaisi lojua koneella joten tämä on vähän tällainen lyhkäisempi postaus.. Lakkojakaa en jaksa penkoa laatikosta jotta kertoisin millä nämä olen tehnyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti