lauantai 24. joulukuuta 2011

Hiuspostaus (...?)

Nyt on alkanut joulufiilis jo vähän syttymään.. tänne on satanut nimittäin vähän jopa lunta ja sataa edelleen!! Mutta huomiseksi on luvattu vesisadetta.... Jouluvalmistelut on kyllä nyt jo tehty ihan koko perheen voimin.

Eilen oli melko hauska päivä kaverin kanssa.. käytiin hakemassa kuusi, kun kanini niin tykkää pomppia ja häärätä siinä ympärillä ja mutustella oksia :D...

Ja tää postaus nyt oikeastaan kertoo kaverin taiteiluista mun hiuksilla! Otettiin kuvia, joten ajattelin julkaista ne tänne;)

 Ekassa kuvassa ns. lähtötilanne mun hiuksilla.... Toisessa on kalanruotoletti, joka saa hiukset näyttämään kyllä melko pitkiltä.

 Tässä on joku ihmeletti... katottiin tuon ohje youtubesta ja kaveri sitten kokeili. Oli kyllä toosi hassun oloinen, kunnon mötikkä. Toisessa kuvassa on... miten sen osaisi sanoa, en osaa..

Isoimmassa kuvassa normi ranskalainen letti ja pienemmissä vielä lähempää kuvattu tuo mötikkä ja kalanruoto..

Ehkä hiukan outo postaus, sillä eihän tää liity mitenkään kynsiin. Yksi kynsi siinä vilahtaa, nimittäin lakkasin kaerilleni samana päivänä myös kynnet, mutta niistä tarkemmin seuraavassa postauksessa;)

Kiitos Katja! <3

Noh.. jos teillä nyt aiheeseen liittyviä kysymyksiä niin kysykää pois. Hiuksiin tai näihin taiteiluihin :)

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit ku nää sun hiukset näyttää ihanilta näissä kuvissa.<3 mut eipä unoheta mun lahjakkaita sormii jotka nää taiteili sulle;) ja kiitos paljon karkkikynsistä nää on tosikivat <3.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi Katja: hehee kiitos kuuluu itelles :) !! sust tulee viel kampaaja

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset sulla on kyllä ja tuo kalanruotoletti tekee kyllä hiukset todella pitkien näköisiksi! (:
  Ihanaa joulua sinulle! ♥

  VastaaPoista
 4. Marie: Kiitos paljon. Ja samoin sinne myös! :)

  VastaaPoista