tiistai 1. marraskuuta 2011

Raitaa sekä hilettä

Palasin Helsingistä sunnuntai illalla ja silloin minun piti tehdä postaus, mutta aikaa ei tuntunut riittävän niin millään.. Sieltä mukaan nappasin kaksi kynsilakkaa Dependin  lakan nro 136 ja nro 086. Nämä olivat alennuksessa ja maksoivat noin 4e yhteensä :)

Vielä mainitsen, että tämän postauksen kuvat ovat todella kamalaa katsottavaa.. tarkennukset, valaistukset ja värit ovat todella huonoja.. mutta koittakaa kestää...

Halusin ostaa vähän neutraalimpeja värejä ja nämä sattuivat silmääni hyllyköstä.

Kuva otettu salamalla ja tästä näkee oikeastaan tarkemmin miten olen kynnet toteuttanut. Nämä tein sunnutaina. Eli testasin näitä kahta lakkaani mitkä Helsingistä ostin. Tein pystyraitoja ja hileiden orja kun olen en pystynyt jättämään kynsiä ilman hileitä joten ihan siedettävät niistä loppujenlopuksi kumminkin tuli. Hileen väri näyttää luonnonvalossa hieman hopeisen kultaiselle, kun taas kuvassa ehkä enemmän kultaiselle. Lisäsin vielä rusettifimon kynteen.


 Nämä kaksi kuvaa otettu ilman salamaa todella huonossa valossa.. aurinko ei suostunut näyttäytymään.

Eilen kaupasta tuli vielä mukaani kaksi tällaista lakkaa. Maybellinen mini Colorama nro 36 Crystal Clear sekä  Lumene Natural Coden nro 35 Pink punk.

Tänään olen taas sairastellut kotona.. teksti taitaa olla vähän sekavaa ja epäselvää. Muokkasin / muokkaan ulkoasua joten sekin saattaa näyttää sekavalta......  Tänään taidan tehdä uudet kynnet jos voimat riittää, mutta nämä rusettikynnetkin ovat pysyneet kyllä kiitettävästi kätösissä.

Uusia lukijoita. Kiitän. Muistakaa heittää niitä kommentteja ja toivepostaus ehdotuksia saa esittää. Pitäisikö mielestänne kuvien olla isompia ? Vai ovatko ne hyvät tämän kokoisina ?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä kuvat on oikein hyvän kokoisia näin. Kiva blogi! :)

    maijus.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Maiju: Kiitos ! Ja kiva kuulla mielipide :)

    VastaaPoista