torstai 10. marraskuuta 2011

Pinkit kukkakynnet

Eilen sairastelin taas vaihteeksi kotona, joten jäi hyvin aikaa väsätä kynnet itselleni. Aluksi ajattelin jotain ihan yksinkertaista tähän tapaan:

 Käytin ensin Goshin 064 Frou-Frou lakkaa, jonka jälkee laitoin Lumene Natural Coden 35 Pink punk liukuväri tavalla. Lisäsin vielä pinkkejä glitter hileitä.


.... mutta lopputulos jäi aivan toiseksi mitä osasin odottaa. Kynnet näyttivät todella tylsiltä joten pakkohan mun oli "vähän" laittaa jotain lisää.. Lisäsin siis kukkatarrat ja yöllä huomasin, että ne hehkuvat pimeässä. Sutaisin pari viirua valkoisella nail art lakalla. Lopuksi lisäsin parit microhelmet sekä strassit. Tällaiset näistä siis tuli!Oon ihan tyytyväinen tälläkertaa kynsiin, sekä ihme ja kumma kuvatkin onnistuvat ihan hyvin. Ainakin kaksi ensimmäistä. Microhelmet ovat pysyneet yllättävän hyvin, mutta muutama on ehtinyt jo putoilemaan pois. Nyt taidan mennä syömään.. mitään en oo ehtinyt syödä, kun on ollut niin kiirettä!

Mielipiteitä kynsistä? Postausideoitakin saa lähetellä :)

3 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet noin koristeltuina! (:

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet :) Vaikka onkin paljon kaikkea, ne eivät näytä sekavilta tai liian övereiltä. Ihanan kuuloista, että kynsitarrat hohtavat pimeässä :D Haluun itsellekin!

  VastaaPoista
 3. Marie: Kiitos :)

  Elna H: Kiitos! Hyvä, ettei oo liian sekavan näköiset.. mulla on nyt ollut vähän taipumusta tehdä liian överit kynnet. Ja joo yöllä kyllä eka ihmettelin ku näky kynsissä hehkuvaa valoa :D ostin nuo tarrat ehkä espanjasta parilla eurolla..

  VastaaPoista