perjantai 18. marraskuuta 2011

Kynnet korun mukaan

Niinkuin jo mainitsin edellisessä postauksessa, niin olen ollut päivän kotona päänsäryn vuoksi.. sitä on jatkunut jo useampaan otteeseen enkä tiedä, että miksi. On siis ollut erittäin tylsä päivä ja ajattelin väsätä kynnet. Kuvista voi ehkä päätellä minkä mukaan olen kynnet toteuttanut.. nimittäin kultaisen kaulakorun ja mustan paidan mukaan.

 Musta lakka on ikivanha Wet n Wild'in purkki, joka on säilynyt hyvin. Tein Goshin 554 Goldilla liukuvärit kynsiin ja päälle laitoin kultaisia hileitä samalla tavalla. Lopuksi lisäsin helmet ja strassit jotka muituttivat korun helmiä.

Kuvia tuli otettua nyt ihan reilusti ja näet ne isompana kun klikkaat kuvaa.. mutta mitä mieltä olette? Sopivatko kynnet ja koru yhteen? :)

7 kommenttia:

 1. Awawawww ! Ihanat kynnet! Nää ei ole laimeat, eikä liian överit, nää on just täydellisesti överit! :)

  VastaaPoista
 2. Oi aivan ihanat! :) just sopivan överit :D nyt kyllä harmittaa, kun en omista helmenpuolikkaita tai edes strasseja.. :o

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Mätsäävät kyllä tosi hyvin koruun :)

  VastaaPoista
 4. Tosi tosi, hups :D Voisinpas vaikka taas vaihteeksi miettiä mitä kirjoitan, niin tulisi hieman fiksumman kuuloista tekstiä ;)

  VastaaPoista
 5. Wow, näissä on ainakin blingiä! Näyttävät kynnet! Tosi kivasti toimii nuo väriyhdistelmätkin ja kaikki, vaikka ei sitä välttämättä uskoisi ennen kuin näkee. :)

  VastaaPoista
 6. Jane: Kiitos! :) Joo itelläni noitaki on kertynny ja käyttöä kyl löytyy.. suosittelen!

  Elina H: Hah kiitos :D

  Niniane: Kiitos. Itsekki aluks ajattelin et tuleekohan noitten värien yhditämisestä mitää, mut siinähän ne :)

  VastaaPoista