torstai 3. marraskuuta 2011

gold and black

Nyt on aika myöhä, mutta ajattelin nyt nää kuvat viel lisätä kynsistä mitkä tein eilen iltamyöhään. Ei ollut mitään suunnitelmia, että mistä lähtisin liikkeelle.. yllätys yllätys, joten nää nyt on tällaset melko nopeet ja yksinkertaiset tehdä.Kuvat on otettu lampun valossa ja näyttää melko luonnollisilta. Aluslakkana toimi perus Sally Hansenin Diamond shine. Lisäsin kerroksen vaaleaa Dependin nro 136 lakkaa minkä päälle vielä kerroksen Coloraman 036. Kärkiin laitoin Goshin 554 Gold'ia jonka jälkeen ripottelin parit kultaisen väriset hileet kärkilakkausten alapuolelle. Dotting tool kynällä tein mustat pallot ja Kiss Nail artin koristelulakalla viirut. Jos tarkkaan katsoo peukalon kynsissä saattaa myös huomata yhden mustan strassin.

Jaa-a ei mulla oikein muuta näistä, paitsi että kuvien laadusta en kyllä taaskaan pahemmin tykkää.. Pitää katsella kauan näitä kynsiä jaksaa katsella. Yhden uuden lakkausidean keksin eilen illalla, joten yritän varmaan sitä toteuttaa tässä joku päivä.

Moni varmaan tietää että My Dream Nails'illa on prinsessakynnet teema aiheinen kilpailu menossa. Itse tein melko yksinkertaiset kynnet ajankuluksi tuohon kilpailuun ja 90 kuvan joukosta pääsin finaaliin... 20 lakkauksen joukkoon. :) Kynnet voit nähdä numerolla 10.. Omia suosikkeja vain äänestämään ja tietenkin äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti