keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Yhden päivän kynnet..

Eilen illalla otin nuo överi prinsessakynnet pois, sillä ne olivat jo edellispäivänä irtoillet yksi toisensa jälkeen tekokynsien lailla pois.. ? Ihmettelin kyllä suuresti, että miksi ne noin irtoilee.

Nyt on sitten uudet värit kynsissä.. ja nämä lähteekin sitten tänään illalla jo pois. En tehnyt mitään ihmeellisiä sillä olin tänään tallilla ja tiesin, että ei nää nyt kauaa tule kestämään. Kolme kynttä on ehtinyt kärjistä jo lohkeamaan. Ärsyttävintä ikinä !


Tykkään tämän lakan väristä tosi paljon, vaikka onkin melko tumma. Ylemmästä kuvasta näkeekin ehkä jotakin.. eli lakkana toimi siis Wet n Wildin E467 Night Prowl. Erikseen en kynsilakasta taaskaan muistanut ottaa kuvaa, joten tästälähtien yritän muistaa ! Lisäsin vielä peukaloihin tuollaiset hopeat perhoset ja nimettömään kukka tarrat, etteivät kynnet näyttäisi aivan tylsiltä. Tänään tulee siis jo uudet kynnet ! En enää vain pysty olla ilman lakkaa ja suurin syy on kans tuo kynsien lohkeaminen. Huomenna illalla tulee varmaan postaus ja nyt pitäisi jo alkaa miettimään mitä teen, sillä päässä ei raksuta yhtään... Niin ja kuvat on taas kerran otettu salamalla, kun aurinko ei suostunut näyttäytymään oikealla hetkellä. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Kiva että löysin sun blogin, teet tosi kivan näkösiä kynsiä ja täältä taitaakin uusi lukija listoille ilmestyä kohtapuolin (: Itesekkin olen blogin aloittamista useaan otteeseen miettinyt, mutta blogger tuntuu niin hankalalta käyttää, ettei tuo oikeen onnistu :( Oisko sulla siis jotain vinkkejä tai neuvoja miten blogista saa kivan, taustan muokkaus ja sellainen tai mistä saattaisi löyty ehkä parempia oheita? Kiitos jo etukäteen!

    Wenni

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) Oli itsellänikin hankaluuksia ihan alkupuolilla ja blogin ulkoasuakin tuskailin monta päivää.. kuvien kokoa tekstiä ja muita juttuja. Vinkeistä en oikein tiedä, mutta googlettamalla löytyy varmaan apua tai sitten yksinkertaisesti itse vain tutkailet mitä kaikkea voit blogin ulkomuotoa saa muokkailtua. Ainakin kun painat ns omalla etusivullasi "ulkoasu" sieltä saat muokattua blogia joko koodaamalla tai helpommin "mallin suunnittelutyökalulla". Itse käytin juuri tuota suunnittelutyökalua ja vähän html koodausta, mutta html'ään olen vähän kypsynyt, sillä omistan myös kuvasivuston mitä pitää muokata pelkästään sillä. Tutkaile vain rauhassa ja lueskele juttuja netistä niin kyllä se siitä :) tulipa pitkä...

    VastaaPoista