perjantai 14. lokakuuta 2011

Värikynnet

Sori ku en oo ehtinyt tehdä tätä postausta.. piti tehdä jo eilen, mutta en saanut kynsistä hyviä kuvia ja meni totaalisesti hermo! Tänään sitten sain ihan onnistuneita kuvia ja onneksi aurinko suostui näyttäytymään. Kynnet tein siis jo keskiviikko illalla.


Nämä kynnet onnistuivat mielestäni ihan kivasti. Kuvat on otettu siis tänään ja kynsien kärjistä huomaa, että lakat on jo vähän kuluneet pois vaikka olen niitä korjaillut aina välillä. Näillä mennään nyt ehkä vielä yksi päivä.


Aluksi pääni löi ihan tyhjää... en yhtään tiennyt mitä tekisin ja pari kertaa piti aloittaa alusta pari kynttä. Siinä varmaan pari tuntia vierähti ja sain jonkinnäköisen idean päähäni. Siitä se sitten lähti...

Ihme ja kumma, mutta sain otettua kuvat vihdoinkin käyttämistäni lakoista.. Aluslakkana käytin Rimmelin lakkaa mistä mainitsin jo aikaisemmassa postauksessa, sitä ei ole kuvassa. Seuraavaksi laitoin kaksi kerrosta flamorin lakkaa mikä on kuvassa ensimmäinen oikealta. Sitten alkoikin miettiminen ja loppujenlopuksi päätin tehdä vinolakkaukset ruskealla Gio lakalla mikä on ostettu espanjasta. Lisäsin joka kynteen helmenpuolikkaat sekä diamond shape hileet tietyllä tavalla. Halusin vielä jonkun lisän joten ajattelin lisätä "viirut" vielä vinolakkauksen päälle joka muutti aika lailla kynsien ulkonäköä. Alemmista kuvista näkee vielä lakat mitä käytin "viiruihin".Olin saanut haasteen eräältä blogilta ja teen sen varmaankin jo tänään, mutta teen siitä kokonaan eri postauksen. :) Puolentoista viikon aikana olen jo saanut 4 lukijaa mitä en kyllä osannut odottaa. Kommenttejakin on tullut jo vaikka blogini onkin ihan alkuvaiheessa. Kiitos niistä ja mulle saa tosiaan laittaa kysymyksiä, sillä niihin on kiva vastailla ja ei muissakaan kommenteissa mitään vikaa ole !

Niin ja vielä, että koitan panostaa kuviin enemmän, saada niistä parempi laatuisia ja sitärataa.

4 kommenttia:

 1. Ovatpas nuo kynnet kauniita! (: Ihanan värikkäät, mutta silti menevät syksyyn - ihanat! (:

  VastaaPoista
 2. Marie: Kiitän :) Itsekkin pidin noista kyllä!

  VastaaPoista
 3. vähänkö kiva blogi sulla ja kaikkii ihanii kynsii oot tehny !(:

  http://morethanyouknow-sohvi.blogspot.com/ käys tsekkaas (:

  VastaaPoista
 4. sohvijauu: Kiitoksia:) Ja juu käyn

  VastaaPoista