keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tilaukset saapui !!

Sanoin, että sitten kun tavarat saapuu niin esittelen ne blogissa ja eihän siinä mennyt kuin kaksi päivää. Kiitokset saa siis Ihanat kynnet sivusto ja olen kyllä todella tyytyväinen !

Kuvat on otettu tässä illalla, joten olen koittanut ottaa kuvista mahdollisimman luonnollisen näköisiä säätelemällä kameraa ja kuvat on otettu siis ilman salamaa.

Itselläni ei ole ollut vielä muita fimoja paitsi koristehyrrässä pari hedelmän viipaletta, joten tilasin sitten näitä kukkafimoja 55kpl. Ja tietenkin leikkurin mikä ei nyt päässyt kuvaan. Näiden opettelua pitää kyllä vielä harjoitella, mutta kyllä se tästä.


"Parit" hileet oli myös pakko tilata. Näitä en ole valikoinut yksitellen vaan tulivat 30kpl paketissa.. mukaan oli mahtunut kumminkin yksi ylimääräinen kappale, mutta ei se minua häiritse! Jotkut hileet näyttävät saman värisiltä.. voin kyllä sanoa, että sitä ne ei kumminkaan ole kun tarkkaan tutkii. 


Neliömuodostelmassa olevat hileet tulivat myös samassa paketissa ja yksinäisen Glitter diamondin valikoin erikseen. Näistä hileistä pidän kyllä melko paljon!


Dotting tool muotoilukyniä en ole vielä omistanut. Pakkauksessa tuli viisi kappaletta, mutta äiti otti niistä kaksi. Varmaankin käteviä.


Koristehyrriä ei voi olla liikaa... niitä tuli tilattua sitten kolme kappaletta.


En ole ikinä aikaisemmin testannut leimaamista. Oli pakko siis ostaa leimasin, pyyhin sekä yksi laatta. Tässä nopeasti ehdin jo vähän kokeilla ja pyyhkimellä oli hiukan hankala pyyhkiä lakkoja pois.. en sitten tiedä, että johtuuko siitä kun pyyhin on kokonaan muovinen? Luulin että siinä olisi ollut metallinen osa millä nimenomaan lakka pyyhitään laatasta.


Huomasin, että tilaamani koristeluteippi puuttui paketista.. Sen tilalle (?) tai kaupanpäälle oli tullut yksi koristehyrrä jossa on rusettifimoja. Lisäksi mukana oli myös 3D kynsitarrat mitkä on kyllä ihan kivat. :)


Kynsilokerikosta alkaa tila loppumaan joten jotakin pitäisi keksiä.... sekä nyt olisi kyllä niin paljon uusia juttuja millä tehdä vaikka ja mitä, että en kyllä tiedä mistä aloittaa. Hileillä varmasti teen tänään jotakin uutta.. tai sitten vaan testailen. Saa nähdä!

6 kommenttia:

 1. Vau, nyt on paljon millä koristella. Muuten Konadin pyyhkimessä on ainakin metallinen tuo pyyhkimisosa ja se toimii musta hyvin. Mutta varmaan ton muovisenkin saa toimiman paremminkun vähäntestailee, missä kulmassa sitä pitää vetää. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia ^_^
  Ite en oo vielä leimaillu, mutta oon kuullu että esim vanhalla pankkikortilla sais hyvin ne ylimääräset lakat pois :)

  VastaaPoista
 3. Marie: Itse tykkään kans:)

  Niniane: Joo sellanen oli tarkotus hankkia ja tuolla nettisivulla tuotteen kuva näytti, että siinä olisi metallinen pää. Ehkä myöhemmin sitte hankin sellasen ja nyt tolla harjottelen:)

  Jane: He kiitos! Ahaa okei hyvä tietää. Ja onhan niit varmaa paljo muitaki tollasii kotikonstei millä ylimääräset saa pois :)

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo rusetit ja tuo pinkinpunertava (löl) isompi hile. Mulla siinä Konadin jutussa, jolla ylimääräinen lakka pyyhkäistään laatalta on kyllä metallinen se terä (tai mikä onkaan).

  VastaaPoista
 5. Kissa: :) Nii mäkin luulin että tossa olisi ollut ku ainaki kuvassa mistä nää tilain niin siinä pyyhkijässä oli metallinen..

  VastaaPoista