perjantai 28. lokakuuta 2011

Sinistä överiä

Kurkku vielä turvonneena elellään, mutta päätin että lähden sinne Hesaan huomenna. Musta kuulette seuraavan kerran siis sunnuntaina! Eipä mun aamuun mitään ihmeitä kuulu.. lääkäriin soittamista, kynsien kuvaamista.

Tässä nyt vähän kuvia millaset överit eilen illalla sain aikaseksi. Nää on aikalailla samanlaiset kun alkuaikojen "prinsessakynnet" postauksen kynnet. Ihan kivathan nää on mut saa nähdä, että tuleeko pysymään kynsillä koko viikonlopun..

 Mitäköhän näistä nyt vois kertoa... no aluslakkana käytin tietty tota jo parisen kertaa mainittua Sally Hansenin Diamond Shine lakkaa. Kuten mainitsein kynslakkaesittely postauksessa niin useesti käytän liukuväri tai ranskikseissä formarin vaaleita sävyjä, kuten nytkin. Kärkiin liukuväritavalla laitoin kahta sinistä hilettä.. alle vaaleampaa ja päälle tummempaa. Lopuksi lisäsin "parit" helmenpuolikkaat ja strassit, sekä peukalon kynsiin tuollaisen 3d kukan minkä olen tilannut joskus aaikoja sitten :)


Pitää varmaan alkaa pakkailemaan ja sen sellaista sitä Helsinkiä varten.. jos sieltä tarttuu mukaan kynslakkoja voin niitä esitellä. Ainiin... ja äiskä sano eilen mulle, että sen työkaveri olisi innokas maksamaan mulle jos tekisin sille kynnet..... Jaa-a :D

Kommentteja saa heitellä !

4 kommenttia:

 1. Ihanat överit <3 upee toi peukalon ruusu, kerro sitten kauanko se pysy.. ;)

  VastaaPoista
 2. Jane: Kiitos :) joo no tänään lähti jo toinen irti sovituskopissa.. en tiiä minne tipahti tai takertu.

  VastaaPoista
 3. Onpas söpöt! Ihanan väriset. Kyllä sitä nyt joskus pitää vetääkin vähän överiksi. :D Mahtoi kyllä olla tuskaa poistaa noita glittereitä ja koristeluja.

  VastaaPoista
 4. Kissa: Kiitos, itekki tykkäsin:) Ja jooo ihan kamalaa poistaa aina glittereitä.. varsinkin ku aika usein sellasia käytän. Kynslakanpoistoainettaki kuluu sitte ihan liikaa :D

  VastaaPoista