sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Prinsessakynnet

Eilen illalla aloin miettimään, että mitä ihmettä voisin tehdä kynsilleni.. siten huomasin että My Dream Nails blogilla on kynsikilpailu minkä aiheena on prinsessakynnet. Ajattelin, että miksipä ei. Voisinhan minä yrittää tehdä jonkinnäköiset kynnet.


Aluslakkana käytin Rimmelin Pro Super Wear lakkaa joka kuivuu älyttömän nopeasti. Sitten levitin pari kerrosta Flormar nail enamel numero356 lakkaa. Vaaleanpunaista glitter hilettä laitoin liukuväri tavalla. Strassien ja puolikkaiden helmien laittaminen oli haastavaa sillä tuo Rimmelin lakka kuivui niin nopeasti. Diamond shape hileitä laitoin kaarevasti menemään sieltä sun täältä.


En kyllä osaa sanoa kauan näillä kynsillä jaksan olla, koska olen huomannut kun käy suihkussa tai laittaa hiuksia niin hiukset jäävät ärsyttävästi helmiin ja strasseihin kiinni... kyllä nämä varmaan jonkun aikaa pysyvät kynsilläni. Sain kuvatkin otettua onneksi luonnonvalossa, sillä eilen minulla meinasi mennä hermo illalla kun yritin ottaa kynsistä mahdollisimman luonnollisen näköisiä kuvia ettei värit vääristy.

Huomenna pitäisi jaksaa raahautua kouluun.. ei kyllä yhtään kiinnostaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti