torstai 27. lokakuuta 2011

Kynsilakkani vol 1

Olen jo aiemmin maininnut asiasta tehdä postaus kynsilakoistani. En omista siis mitään tiettyjä merkkejä vaan aikalailla kaikenlaisia, värisiä ja kokoisia lakkoja. Kuvat olen myös saanut otettua luonnollisessa valossa, eivätkä ole missään erityisessä järjestyksessä!

Kuvasta näkyy, että kynsitarvikkeeni ovat pöytäni vetolaatikossa. Tila alkaa loppumaan kesken ja tuolta ei meinaa löytää oikein mitään.. pitäisi keksiä jokin uusi paikka kaikille kynsjutuille, kun niitä tässä on alkanut kertymään. Tarkemmin voin kertoa vaikka muista kynsjutuista erillisessä postauksessa.

Tämänhetkisten laskujen mukaan lakkoja olisi 55kpl.

Goshin lakkoja olen pitänyt aika hyvinä ja laadukkaina. Itse olen tykännyt ja tulevaisuudessa olisi tarkoitus ostaa näitä lisää. Hinta jotain 8,50€/kpl ja sokoskelta. Ensimmäinen lakka vasemmalta on 554 Gold, toinen 596 Miss mole, kolmas on graffitilakka mihin en ole oikein tyytyväinen 03 Silver ja neljäs 064 Frou-frou.

 Nämä ovat ensimmäiset graffitilakkani mitkä ostin kesällä Espanjasta, sillä Suomesta näitä ei tahtonut löytyä siihen aikaan mistään. En muista mistä kaupasta nämä ostin, mutta jokin kosmetiikkaliike oli kyseessä. Hinta noin 10€/kpl. Ensimmäinen lakka vasemmalta on 810 All city brown, toinen 806 Subway green ja kolmas 801 Black tag. Olen ollut näihin suhtkoht tyytyväinen.

Mavalan lakkoja tulee käytettyä sillointällöin. En nyt kuitenkaan muista, että milloin viimeksi, mutta ihan kivoja nää pikkulakat on. Ensimmäinen vasemmalta 47 Izmir, toinen Lotus, kolmas 324 Iceberg, neljäs 6 Osaka, viides 75 Miami, kuudes Tropique ja seitsemäs Marine blue.

 Wet n wild'in lakkoja olen pitänyt kans hyvinä ostoksina ja näitäkin olisi tarkoitus hankkia lisää. Vasemmanpuoleinen on E467 Night Prowl ja oikeanpuoleinen E446C Caribbean Frost. Vielä en ole käyttäänyt Caribbean Frostia ollenkaan, mutta ajallaan sitten.

Maybellinen mini colorama lakat ovat kyllä söpön värisiä. En näitäkään ole nyt pahemmin ehtinyt käyttämään, mutta tykkään kyllä näiden väreistä. Ensimmäinen vasemmalta on 5 Cotton Candy, toinen 120 Urban Turquoise ja kolmas 11 Toffee.

Rimmelin Lycra Pro lakat ovat olleet myös mieleisiä. Omistan näitä siis kaksi ja vasemmanpuoleinen on 313 Coctail passion ja oikeanpuoleinen 500 Pepermint.

Ropparista on tullut aikoinaan mukaan myös flormarin lakkoja. Vasemmanpuoleinen on U28 ja oikeanpuoleinen U29. Mitään erikoisempia nimiä näistä lakoista en löytänyt.. Tuosta vasemmanpuoleisesta vielä sen verran, että väri näyttää mielestäni kivalta, mutta lakka on todella läpikuultava eikä edes neljännellä kerralla peitä kunnolla. Punainen taas peittää jo parin kerroksen jälkeen.

 Nämä kaksi Gion lakkaa ostin myös Espanjasta viime kesänä. Hintaakin oli vain vaivaiset 2€ ja lakat eivät ole mitään pieniä. Näilläkään lakoilla ei ole mitään erikoisempia nimiä. Tummansininen on numeroa 94 ja ruskea 89.

Nämäkin flormarit on ropparista ja ovat olleet hyviä lakkoja esim ranskalaisen manikyyrin aluslakkana, sillä ovat myös melko läpikuultavia. Vasemmanpuoleinen on numeroa 356 ja oikeanpuoleinen 319.

Joskus sain joululahjaksi Kiss nail art koristelulakkoja ja nämäkin on ollut mieleisiä vaikka ovatkin jo hieman aikansa eläneitä..Ensimmäinen vasemmalta on SPA02 White, toinen SPA10 Silver Glitter ja kolmas SPA12 Black.

H&M'ltä ostetut lakat mitä oli paketissa 4kpl. Olen käyttänyt näitä sillointällöin sillä ovat melko pieniä. Tykkään väreistä ja ovat olleet ihan ok. Värien mukaan nimet vasemmalta oikealle ovat: Pink, Purple ja Yellow.

En tiedä ovatko nämä jotakin tooodella vanhoja lakkoja...? Merkki taitaa olla La Femme Beauty. Tekstit on haalistuneet pahasti pois ja en löydä kyllä minkään näköisiä numeroita tai nimiä lakoille.. noh tässä nämä. En ole pahemmin käyttänyt, mutta vasemmanpuoleinen lakka on ollut ainakin välillä käytössä ja on ihan käytettävää lakkaa....

Näitä Lumene Natural Code lakkoja olen käyttänyt melki säästeliäästi, sillä ovat toosi pieniä. Molemmat värit ovat mieluisia ja vasemmanpuoleinen on 16 Go glittery ja oikeanpuoleinen 9 Live it up.

Nämä lakat ovat tulleet jonkin aikoinaan saamani manikyyrisetin mukana.. En muista milloin viimeksi olisin käyttänyt.

Sally Hansenin Diamond Shine alus- ja päällyslakka. On vielä melko uusi mutta tykkään todella paljon. On ollut hyvät kokemukset lakasta. Yksi huono puoli kumminkin löytyy.... itseäni häiritsee se, että en tiedä paljon lakkaa purkissa vielä on kun ulkomuoto on tuollainen.

Wild and Crazyn ainoa lakkani jota en ole paljon käyttänyt. Tämäkin on sellainen lakka mitä voisin ostella enemmän eri väreissä. Lakka on w141 Midori Sour.

 Maybellinen Colorama lakka mikä on ollut aika paljon käytössä. Pidän väristä ja siitä, kun siinä on pieniä hileitä. Lakan nimestä ei ole taaskaan tietoa!

Rimmelin 60 seconds on mielestäni ihanan värinen. Tätäkään en ole kerennyt käyttämään paljon, yllätys yllätys. Lakka on 610 Pompous.

Tämän YSL lakan olen saanut joskus.. en ole käyttänyt lähestulkoon ollenkaan. Testannut vain, että miltä  näyttää. Numerona on 72.

Oh My Goshin 004 Deep pink red lakkaa en ole myöskään käyttänyt lähes ollenkaan. Väri on kyllä kiva ja tätä tulen varmasti käyttämään tulevaisuudessa.

 Rimmel I love lasting finish lakka on todella kiva. Tätä olen ehtinyt käyttämään jo jonkun verran, enimmäkseen glitterlakkauksien päällä. Lakka on 500 Disco Ball.

 Anytimen 17 Dance lakka on ikivanha, mutta silti säilynyt hyvin. Tätäkään en ole käyttänyt, mutta varmaan sitten joskus..

 Miss selence numero 177 on mielestäni ehkä vähän turha... läpinäkyvää lakkaa missä seassa tosi isoja sydämmiä. Nuo sydämmet eivät edes tule mukana vaan jäävät vain killumaan lakkaan..

 Iki iki ikiivanha Wet n wildin musta lakka.. ei tästä muuta sanottavaa, kun että on kestänyt hyvin ja on ihan ok lakka.

Seppälästä mukaan tarttunut Golden Rose graffiti nro 05, jota en ole käyttänyt tätäkään yhtään! En ole enää jaksanut mitään graffitimössöjä laittaa kynsiini.

Heh.. joku Lorealin lakka. Ei tosiaan tietoa, että mistä tämä on peräisin.. ulkomuoto kertoo, että varmaan vanhimipia lakkojani mitä omistan. Numerona korkissa kiiluu 502.

Huhhuh. oma aikansa näihinkin lakkojen esittelyihin meni. Löytyikö mieluisia lakkoja? Omasta mielestäni värivalikoima voisi olla laajempi, mutta näillä mennään:) Tänään teen jotkut kynnet ja tällähetkellä ei ole vielä mitään mielessä, että mitä tekisin.

1 kommentti:

  1. En omistakkaan kuin puolet vähemmän lakkoja kuin sinä. :D Heheee.. No, ajattelen positiivisesti; en itse enää jaksa paljoakaan lakkailla kynsiä ihan arkielämän takia. En jaksa olla koko ajan korjailemassa. :D Sun valikoimasta löyty mun mielestä todella kivoja sävyjä! (:

    VastaaPoista