torstai 27. lokakuuta 2011

Kynsiä, kynsiä.. ja kipeänä

Ohho, ompa viime postauksesta nyt jo aikaa.. ainakin siltä tuntuu. Eli tää viikko on kulunut tässä lomaillessa ja sain ärsyttävän flunssan. Eilen kumminkin kurkku turposi sen verran, että kävin lääkärissä.. epäilivät angiinaa, mutta pikatestin tulos ei ollut positiivinen, joten lääkäri teki isomman testin ja laittoi sen eteenpäin. Lämpöä on kans vähän ollut. Saa nähdä mikä pöpö kurkkuun on iskenyt. Tarkotus olisi kumminkin ylihuomenna, lauantaina lähteä helsinkiin shoppailemaan, sillä loppulomaa en aijo viettää sängynpohjalla!

Nyt en oo kauheesti kerennyt postailemaan, enkä mitään hienouksia kynsiinkään ole saanut tehtyä.. Tänään olisi kumminkin illemmalla tarkoitus yrittää keksiä jotain kivaa :)
Nämä ranskalaisen manikyyrin tapaiset kynnet taisin tehdä viime sunnuntaina HIHS'iä samalla katsellessa. Aluslakkana käytin Sally Hansenin Diamond Shinea minkä olen todennut melko hyväksi. Kärjet "dippasin" hilepurkissa ja rajaksi laitoin hopeisia micro helmiä sekä keskimmäiseksi valkoisen helmenpuolikkaan.. Kynsistä tuli mielestäni erittäin ärsyttävät ja suttuiset kun hileitä meni myös lakkauksen vaalealle osalle joten otin ne heti pois.....

Heti perään tein tällaiset ihan ok näköiset, mutta ei kumminkaan kovin miellyttävät kynnet. Aluslakkana toimi taas kerran Sally Hansenin Diamond Shine. Sitten lakkasin kynsiin yhden (?) kerroksen Goshin 554 Gold lakkaa, mikä on mielestäni tosi kivan väristä. En keksinyt muutakaan nopeaa vaihtoehtoa niin laitoin liukuväritekniikalla mustaa hilettä kynsiin ja päälle vielä Rimmelin 500 Disco ball hilelakkaa. Nämä kynnet kestivät kyllä tosi hyvin.. otin ne vasta eilen pois ja tein nämäkin siis sunnuntaina.

Eilen illalla kun olin ottanut nuo kultamustaglitteri härpäkkeet pois, niin ajattelin lakata kynnet ihan muutenvain yksinkertaisesti. Lakkana oli siis Goshin 596 Miss mole. Aamulla ennen lääkäriin lähtöä testailin leimausta näihin kynsiin ja siitä ei kyllä suoraansanottuna tule oikein mitään... pitäisi ostaa Konadilta laattoja ja leimauslakka erikseen niin ehkä se siitä sitten aikanaan..

Olen nyt valmistellut jo postausta kaikista kynslakoistani, joten se ilmestyy varmaan tässä tänään vielä. Ei mulla muutakaan tekemistä oikeastaan ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti