perjantai 21. lokakuuta 2011

Hilekynnet

Sain toissapäivänä tilaamani kynsitarvikkeet joten heti samana iltana väsäsin itselleni kynnet. Ja tietenkin käytin hileitä, sillä halusin päästä testaamaan, että minkälaista jälkeä niillä saa. Olen ihan suhtkoht tyytyväinen näihin ja ovat pysyneet todella hyvin kynsillä. Tänään huomasin, että itseasiassa hileillä tehdyt kynnet pysyvät paljon paremmin kun lakatut. Eivät ole lohjenneet vielä yhdestäkään reunasta !

Kuvat on otettu huoneeni lampun valossa mikä ei kyllä ole lähelläkään luonnollista valoa, pikemminkin väri on kellertävä/oranssi. Sain kuitenkin otettua pari ihan siedettävää kuvaa vaikka eivät taaskaan ole mitään kovin tarkkoja. Kuvat on otettu ilman salamaa.


Lakoista en ottanut kuvia. Laitoin taas ensimmäisenä flormar 319 valkoista lakkaa. Siihen päälle "liukuväritekniikalla" lilaa hilettä, sitten hopeata ja lopuksi mustaa. Lisäksi koitin tehdä jonkinnäköisen kukan peukaloon.. ja no siitä nyt loppujenlopuksi tuli ihan ok. Kukkaan "keskustaksi" laitoin kolme hopeaa microhelmeä. Päälliseksi vielä läpinäkyvää Sally Hansen Diamond Shine lakkaa mikä vaikuttaa ainakin hyvältä ostokselta.


Nimettömään laitoin vielä jotakin viivoitusta ja yhden mustan strassihelmen.


Jaaaaaa-a eipä tässä muuta. Saa nähdä milloin nämä otan pois kun niin hyvin ovat pysyneet. Ja tässä joku päivä voisin tehdä sen postauksen mun kynsilakoista.. ja en omista kovin monia ns kalliita merkkilakkoja, vaan ihan kaikenlaisia ja näköisiä. :)

ps. erilaisia postaustoiveita voi esittää !

2 kommenttia:

  1. Ooi vähän hienot! :) just mun makuun, tollaset glitteröverit ;) ja toi kukka peukalossa on aivan ihana ^_^ onko se tehty ihan koristelulakoilla vai miten?

    VastaaPoista
  2. Jane: Kiitos:) Joo kukan tein koristeluväreillä ja aluks siitä ei tullu kyl mitään muuta kun sutua.. sain sen jotenkin edes vähän näyttämään kukan tapaiselta:) Itekki tykkään käyttää just glitterei ja hileit aikas paljo !

    VastaaPoista