tiistai 18. lokakuuta 2011

Hedelmäkynnet

Niinkuin eilen jo mainitsinkin, niin ajattelin kokeilla jonkinnäköisiä kynsiä hedelmäfimoja testaten.. Mielikuvitus ei oiein laukannut joten kynsistä tuli tosi yksinkertaiset. Enkä ole tottunut tällaiseen väriin kynsilläni..

Ylempi kuva on otettu salamalla ja alempi ilman.


Ensimmäisenä levitin vaaleaa flormarin 319 lakkaa yhden kerroksen. Seuraavaksi halusin jotakin hileistä lakkaa ja laitoin Lumenen 16 Go glitteryä yhden kerroksen verran. Tein kynsiin liukuvärjäyksen sekoittamalla tuputtelusieneen enimmäkseen Rimmel Pro 313 Coctail passionia ja sekaan hivenen H&M'ltä ostettua Nail Polish Yellow lakkaa. Lopuksi vielä lisäsin kerroksen La Femme Beaty hileistä lakkaa ja nimeltänsä se on ehkä 85 Disco, sillä tekstit ovat kuluneet melkoisesti pois... Alempana kuvaa lakoista. Viimeisenä laitoin peukalonkynsiin kaksi hedelmäfimoa mitkä sopivat väreihin.Tänään on ollut melkoisen tylsä päivä kotona sairastellessa, joten voi olla hyvinkin mahdollista, että nämä kynnet lähtevät pois jo tänään... Saa nähdä :)

Niin ja mitä mieltä olette.. pitäisikö mun tehdä jonkinnäköinen kynsilakkapostaus? Tai jokin vastaava.

4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet :) noi fimot on kyllä tosi suloisia, vois itekin tehdä fimokynnet..
  en tiedä ymmärsinkö ihan oikein ton kysymyksen lopussa :/ mutta olis kiva jos voisit joskus esitellä kaikki sun kynsilakat (jos ei oo täysin mahdoton toive..) ^^

  VastaaPoista
 2. Jane: Kiitos :) Itsekki tykkään vaikka en oikee osaa vielä niitä mitenkää yhdistellä erilaisii lakkauksii.. Joo no siis jotai sinne päin meinasin. Just esim. että ottelen kuvia kaikista kynslakoista ja niistä jotaa kerron :) Ihan mahollinen olis kyllä, vaikka en mitää erityisimpiä hintavimpia lakkoi omistakkaa.

  VastaaPoista
 3. Just hyvä ettei kaikki oo mitään OPIa tai China Glazea, jos löydän jotain kivaa niin on ehkä mahdollisuus ostaakkin se ^^ että rahat riittää.. ;)

  VastaaPoista
 4. Jane: Nii ja omasta mielestä onhan se kiva ku on erilaisia merkkejä vaikka nyt oliski vähä halvempia, mut kylhän niilläki hyvää jälkeä saa:)

  VastaaPoista