maanantai 17. lokakuuta 2011

Ärsyttävää

Ollaan tässä äidin kanssa koitettu tilata ebaysta kynsikamaa ja tuskailtu ehkä kaksi päivää paypal ja ebayn kanssa.. loppujenlopuksi tultiin siihen tulokseen, että sieltä ei mitään tilata vaan käytetään ihan suomalaisia sivustoja. Tänään laitettiin sitten yli 60e edestä tilaukseen ihan suomalaisesta kynsinettikaupasta kaikkea mukavaa. :) Kun ne saapuu niin voin esitellä vähän, että mitä kaikkea sieltä tuli hamstrattua..

Tämänhetkisistä kynsistä en taida jaksaa ottaa edes kuvaa kun ei ne mitkän ihmeelliset ole, mutta voin kyllä kuvailla ja saatte mielessänne ajatella. Eli lakkana Goshin 554 Gold. Tykkään väristä kyllä melko paljon ja tällä saan varmasti tehtyä vaikka mitä mukavaa tulevaisuudessa! Siihen päälle sitten laitoin Rimmelin hilelakkaa nimeltään 500 disco ball. Aika tylsät kynnet, mutta ajatuksena ei ollutkaan tehdä mitään ihmeitä.

Hedelmäfimot on vain maannut  mun kaapinpohjalla ja tänään niistä varmaan toteutan jonkinnäköiset kynnet.. jos toteutan. Niistä voin tässä joku päivä sitten ottaa kans kuvia.

Niin ja sori vielä kun tässä postauksessa nyt ei ole mitään kuvia! Toivottavasti joku silti jaksoi lukea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti